zaterdag 15 oktober 2016

Karonga, 4de en 5de dag

Ik maak nog steeds erg lange dagen in Karonga, maar het werk vordert goed. Op de vierde dag heb ik de laatste 2 scholen bezocht. Beide scholen zijn ver buiten Karonga en dat vraagt dus flink wat tuffen op mijn Motor. Probleem daarbij is dat er eigenlijk maar 1 geasfalteerde weg is waar weinig verkeer op rijdt. Gevolg is dat veel dieren de weg hebben over genomen, dus het is flink uitkijken geblazen voor op de weg lopende of overstekende koeien,  geiten, honden en apen. En dan zijn er natuurlijk ook nog mensen met karren of fietsen of die lopend de weg op gaan....
Vooraf de koeien zijn niet erg onder de indruk van mijn Motor of de claxon en hebben al een paar noodstops veroorzaakt (met name rond hobbelende kalveren).

Vandaag, zaterdag, een training verzorgd. Anders dan normaal was dat de leerkrachten live konden oefenen met kinderen die speciaal hiervoor naar school waren gekomen. Hoewel het de bedoeling was dat ze 's middags zouden komen waren ze 's ochtends al voor de start van de training aanwezig.
De training verliep goed ondanks het feit dat het Moederdag was en de vrouwen liever wat anders wilden doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten