vrijdag 18 november 2016

Lancering literacy app

De derde week van november stond in het teken van de officiële lancering van de Literacy app van Onebillion. Net als vorig jaar vond de lancering plaats in het Umodzi Park Hotel te Lilongwe en waren er weer vele officiële gasten uitgenodigd, waaronder enkele vertegenwoordigers van de regering. De presentatie verliep goed en alles werd vastgelegd door de lokale media (en later op Nationale TV-zender MBC uitgezonden).
De dag erna, de woensdag, stond al weer een spannende activiteit gepland. Vanuit het Learning Centre in Gumbu Primary School werd een live videolink opgezet met Londen om een presentatie van het project te geven op een grote conferentie van DFID. Dit werd door Jamie (van Onebillion) en mij gedaan. Ik had eerder al een testverbinding vanuit deze school opgezet, die vlekkeloos was verlopen en gelukkig liet werkte alles op deze dag ook goed.

De rest van de week gevuld met het installeren van buitenantennes voor scholen waar de internetverbinding niet of niet zo geweldig tot stand komt. Ik zal jullie de details van dit hachelijke avontuur maar besparen, maar de foto's (en een gewonde leerkracht) spreken voor zich:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten