dinsdag 31 mei 2016

Noodoplossing en de 'chief' op bezoek

Vandaag veel scholen bezocht en bij Moonekera (Bembeke) langsgegaan om te kijken of ze het Learning Centre al weer konden gebruiken: afgelopen vrijdag was daar onverwachts de aannemer langsgekomen en hij bleek dat wel een goede tijd te vinden om de vloer van het Learning Centre er uit te hakken en opnieuw te gaan storten; er zaten namelijk een aantal flinke barsten in de vloer en er moest dus iets aan gedaan worden, maar zijn timing was erg ongelukkig te noemen.
Het Learning Centre kan nog steeds niet gebruikt worden en de kinderen waren erg teleurgesteld: volgens hun lerares waren ze zelfs een beetje opstandig omdat ze zo graag met de iPads wilden werken. Daarom maar een noodoplossing voor ze bedacht: werken op de iPads vlak naast het Learning Centre in het gras. Het bleek prima te werken en kinderen en leerkrachten waren blij dat ze toch gebruik konden maken van hun nieuwe manier van lesgeven.



Voor mij was er ook nog een verrassing: terwijl ik bij Moonekera was kwam de 'chief' van het dorp op bezoek om mij te bedanken voor het Learning Centre en de geweldige nieuwe manier van leren voor de kinderen. Een fantastische opsteker, hoewel misschien meer voor Onebillion, VSO en de geldschieters, want ik ben alleen maar de facilitator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten